logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com

Urmărește-ne și pe:

Sus
 

Turism virtual

Turism virtual

Turism virtual

Iţi doreşti să vezi curcubeul în boarea cascadei înspumate şi să simţi cum stropii fini iţi răcoresc faţa ori să ai plăcuta senzaţie păşind desculţ pe nisipul fin de pe o plajă a unei insule exotice? Şi ţi-ai mai dori ca în sezonul alb să trăieşti fiorul alunecării pe schiuri ori vara să simţi adrenalina navigând cu pluta de lemn pe ape repezi de munte?
Sunt posibile acestea în turismul virtual?
Se pot face desigur holograme ori simulări prin imagini şi sunet ca în cinematografele 3D, 9D sau 12D dar nimic nu poate înlocui TRÅIREA DIRECTÅ, când eşti conectat cu toate simţurile la natură.
Niciodată nu vom putea trăi în nici un fel de matrix. Pentru că nici cea mai bogată imaginaţie sau performantă tehnologie nu te va face să simţi că trăieşti cu adevărat ca atunci când călătoreşti. Atunci eşti relaxat, te simţi liber şi trăieşti intens fiecare clipă.

Pâna vom reuşi să pornim iaraşi la drum, puteţi naviga … virtual pe alpestretrevel.com. unde veţi afla lucruri inedite şi surprinzătoare.
Şi nu doar atât. Vă invităm la o şuetă pe pagina de facebook sau grupul IMPRESII de VACANŢĂ. Povestiţi-ne în cuvinte sau imagini trăirile, aventurile şi experienţele dvs.
Veniţi cu ÎNTREBĂRI şi PROPUNERI de excursii. Vorbiţi-ne şi despre viitoarele dvs. proiecte de călătorie.
Ce tip de turism PREFERAŢI şi la ce destinaţii nemaiîntâlnite vă gândiţi?
Vă aşteptăm!

Ion Zahiu Călătorii Alpestre

Foto: Diana Zaheu, FRS Speo, Éric Deschaintre şi Ion Zahiu

 

Sorry, the comment form is closed at this time.