logo
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat
Latest Posts
+387648592568
info@GOtravel.com

Urmărește-ne și pe:

Sus
 

Termeni și condiții

AlpestreTravel.com este un site de promovare a turismului.

Oferim informatii turistice gratuite utilizatorilor. Informatii despre: obiective turistice si posibilitatile de agrement.
De asemenea AlpestreTravel.com face recomandari pentru cazari sau pentru locatii de servire a mesei iar la cerere, rezervari prin contractele incheiate cat si recomandari privind excursiile organizate de colaboratori. Alte recomandari/intermedieri sunt cele legate de asigurarile de calatorie.
Alpestre Travel va obtine bonusuri in limita posibilitatilor si comisioane pentru grupurile de turisti dar si pentru solicitarile individuale.
Activitatea se desfasoara conform legislatiei in vigoare.

Rezervari
Rezervarile se pot face pe site dar si telefonic.
Comanda făcută pe acest website sau telefonic se reprezintă un contract între utilizator și prestator și trebuie executată de către ambele părți. Alpestre Travel se obligă să execute serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Alpestre Travel folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, cazare, masa, asigurari etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte termenii și condițiile serviciilor.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o rezervare sau comandă în orice moment, din urmatoarele motive:
– rezervarea nu mai este disponbila.
– rezervarea a fost anulata de prestatorii de servicii cu care Alpestre Travel colaboreaza.
AlpestreTravel.com va face tot posibilul sa ofere o alternativa similara in cazul anularii unei rezervari, intr-un timp rezonabil.

Politica de preț
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când consideram de cuviință acest lucru.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta articole informative, recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut. Pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, propune alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, sau de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam.
Alpestretravel.com poate șterge orice tip de conținut la propria discreție. De asemenea, AlpestreTravel.com are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele prostate de către utilizatori.

Confidențialitatea datelor personale
Pentru detalii referitoare la confidențialitatea datelor personale, vă rugăm să accesați politica de confidențialitate.

Copyright
Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Materialele informative apartin autorilor. Folosirea fără acordul nostru al oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.
Toate produsele și tot conținutul (sub formă text, video sau foto) existent pe site sunt proprietate intelectuală și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.

 Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, siteul online nu își asumă nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– întârzierile sau anularile la executarea serviciilor datorate furnizorilor
– informațiile eronate furnizate de cumpărător.
– posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional;
– neplăcerile create de întreruperea accesului la site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Dispoziții finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.